Magaxin

Hvad koster en ny nøgle typisk? Få svaret her

Artiklen er sponsoreret.

Har du været ved at overveje, om det er på tide at få skiftet din lås ud? I København er der ganske mange lejligheder, der har smæklås, og det giver altså en risiko for, at du pludselig står på ydersiden og har glemt nøglen indenfor. Det kan også være, nøglen ganske enkelt er ved at være slidt – og så er det vigtigt, at du investerer i sikkerheden og får skiftet låsesystemet.

Men hvad koster det egentlig at få en ny nøgle? For at få svar på det kan du henvende dig hos en låseservice i København – så ved du i hvert fald, at du kun får nøgler og låse i god kvalitet. Der er forskel på sikkerheden, når det kommer til nøgler, så du bør kigge på de forskellige klassificeringer og sikre dig, at du vælger noget, der faktisk kan være med til at hindre eller forsinke eventuelle ubudne gæster.

Få et skræddersyet tilbud

Der er forskel på prisen, alt efter hvilket låsesystem man skal have monteret. Derfor er der da heller ikke en fast prisliste – i stedet kan du få et skræddersyet tilbud, der passer til netop din bolig. Det blandt andet afhængigt af antallet af låse, der skal installeres, samt hvor mange nøgler, I ønsker at få.

Ved at snakke med en låsesmed frem for at tage i et byggemarked og selv finde en lås, ved du, at du får det monteret korrekt, samt at der er tale om et certificeret låsesystem. Der er flere forskellige systemer, man kan vælge, men fælles er, at de alle er sikre.

Det kan naturligvis også være relevant med et nyt låsesystem hos erhverv – men her har I måske mere lyst til at investere i elektroniske låsesystemer, hvor det er muligt at give personalet adgang via nøglebrikker eller nøglekort – så bliver det lidt mere fleksibelt.

Kommentarer